top of page

Cleanising treatment by DÉCAAR – circa 60 minuten.

Last van acne? Dan is de Cleansing treatment by DÉCAAR de perfecte treatment voor jou. Om ontstekingen te verminderen, onderga je deze intensief reinigende en verzorgende treatment. Het doel van de Cleansing Treatment by DÉCAAR is het onder controle krijgen van acne en het aanpakken van de ontstane huidbeschadigingen.

 

Tijdens de Cleansing treatment by DÉCAAR wordt de huid gereinigd met reinigingsgel en -lotion. Dit verwijdert oppervlakkig vuil op de huid dat poriën kan verstoppen. Daarnaast wordt er een dieptereiniging uitgevoerd, waarbij zo veel mogelijk onzuiverheden uit de huid worden verwijderd. Tijdens het masker wordt de huid gekalmeerd, waardoor roodheid en een brandend gevoel worden voorkomen. Als afsluiting ontvang je een passende huidverzorging en advies over welke DÉCAAR thuisverzorgingsproducten het beste bijdragen aan jouw skincare doelen.

 

Resultaten Cleansing treatment by DÉCAAR

  • Ontstekingen zoals puistjes en pukkels zijn afgenomen.

  • De vettige glans is minder zichtbaar.

  • De huid is intensief gereinigd en de poriën verfijnd.

  • Je huid voelt fris en schoon aan.

 

Intakegesprek acne treatment

Bovenstaande resultaten verkrijg je niet na enkel één treatment. Acne vraagt tijd en een gedegen aanpak. De DÉCAAR-specialist bespreekt tijdens het intakegesprek wat je kunt verwachten en hoeveel treatments er nodig zijn voor het gewenste resultaat.

 

Boek de behandeling in onze online agenda!

bottom of page