top of page

BEAUTY

MEEST GEKOZEN DOOR ONZE KLANTEN

Impressions
De Impressions is een mooie wellness behandeling, deze is iets uitgebreider dan de Advanced Skincare, de Impressions duurt circa 60 min. Inclusief geurreis (een warm kompres op de schouders en nek, stretchen van het hoofd, korte nek schouder massage om de eerste spanning los te krijgen en meteen ontspannen te kunnen genieten van de behandeling), moistchecker, reiniging, analyse, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, drukpunten massage, serum, masker, moistchecker, dagcrème.

Advanced Skincare

De Advanced Skincare is een behandeling van circa 45 min voor de jonge huid.Inclusief geurreis, welkomstritueel (een warm kompres op de schouders en nek, stretchen van het hoofd, korte nek schouder massage om de eerste spanning los te krijgen en meteen ontspannen te kunnen genieten van de behandeling), reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, drukpuntenmassage, dagcrème.

Moments
De moments is een wellness behandeling van circa 90min, inclusief geurreis, voetbad met de gekozen geur, welkomstritueel (een warm compres op de schouders en nek, stretchen van het hoofd, korte nek schouder massage om de eerste spanning los te krijgen en meteen ontspannen te kunnen genieten van de behandeling), moistchecker, reiniging, analyse, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, serum, masker, hoofdhuid en oor massage, serum, drukpunten massage, serum en 2e masker, lomi lomi arm en decolleté massage, serum, dagcreme.

 

Weda
De Weda is op dit moment de meest luxe behandeling bij Beauty-ness, de behandeling duurt circa 105 min. Inclusief geurreis, voetenbad met de gekozen geur, welkomstritueel (een warm compres op de schouders en nek, stretchen van het hoofd, korte nek schouder massage om de eerste spanning los te krijgen en meteen ontspannen te kunnen genieten van de behandeling), moistchecker, reiniging, analyse, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, masker, kruidenstempelmassage voor onderbenen en voeten, serum, drukpunten massage, serum en 2e masker, lomi lomi arm decolleté massage, serum, dag creme.

Tijdens de Impressions, Moments en de Weda behandelingen wordt er gebruik gemaakt van hotstone opleggingen.

BeautyNess Spijkenisse -floaten, massage en beauty
bottom of page